Farmor og børn Artikler 3 gode råd til at få din baby til at sove nemmere

3 gode råd til at få din baby til at sove nemmere

3 gode råd til at få din baby til at sove nemmere post thumbnail image

Har du en lille ny baby, og har du svært ved at få din baby til at sove, er der heldigvis nogle råd, som du kan vælge at prøve af. Det er ikke altid nemt at få sit barn til at sove med det samme, men med disse tips kan det blive nemmere for dig, og det er jo værd at prøve det af, hvis du ikke har fundet nogle andre løsninger endnu, der har hjulpet på dit problem.

Tag dig god tid til at putte din baby

For det første kan det være en rigtig god idé at tage dig god tid til at putte din baby. Du skal ikke have travlt, når du gerne vil have en baby til at sove hurtigt. Så lad være med at stresse over det, for så kommer det bare til at tage endnu længere tid, før din baby falder til ro. Tag det hele stille og roligt, så barnet kan mærke en rolighed, tryghed og nærvær fra din side af. Jo mere tryg din baby føler sig, desto nemmere har den også ved at falde i søvn.

Køb de bedste foldegardiner til børneværelset her.

Prøv at bruge en tyngdepose

Hvis du endnu ikke har prøvet at bruge en tyngdepose, kan det måske være en god mulighed for dig. En tyngdepose er en lille sovepose, som er lidt tungere end den almindelige dyne er. Med sådan en omkring sig kan det være nemmere for barnet at falde til ro, da det kan svare til at blive holdt om af sine forældre. Der er rigtig mange, der har haft stor glæde af at bruge sådan en, så måske den også kan være til stor hjælp for lige netop dit barn.

White noise kan hjælpe

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at prøve at bruge white noise til at få dit barn til at falde i søvn. White noise, eller hvid støj som det hedder på dansk, er et lydtapet med alverdens baggrundslyde, som du kan sætte på, og som kan få en baby til at falde til ro. Det kan fx være lyde af regn, blæst, vandet på stranden, biler og busser i byen eller hvad der nu ellers fungerer for dit barn. Der er mange forskellige valg, når det kommer til white noise, så der er plads til at eksperimentere, indtil du finder det helt rette for din baby.

Find de flotteste mørklægningsgardiner her.

Related Post