Farmor og børn Artikler 3 tips når du skal have din første baby

3 tips når du skal have din første baby

3 tips når du skal have din første baby post thumbnail image

Skal du og din partner snart til at have jeres første baby, har vi her samlet et par tips til jer, som du kan få glæde af.

Find nye termodragter til damer her.

Vær ikke bange for at spørge hvis du er i tvivl

For det første er det meget vigtigt at huske på, at du kan spørge om alt, når du er i tvivl om noget. Der kan være mange spørgsmål, der presser sig på, når du får et barn for første gang, og det er bedre hellere at spørge en gang for meget end en gang for lidt. Så når du fx snakker med personalet på hospitalet, eller når du snakker med jordemoderen eller med sundhedsplejersken, er det godt bare at stille dine spørgsmål, hvis du har dem. Der er ingen grund til at brænde inde med dem.

Snak godt sammen med din partner

Dernæst kan det også være et godt råd at snakke godt sammen med din partner under hele forløbet. Hver eneste dag skal du huske på, at I er to om dette projekt, og det nytter ikke noget, hvis I ender med at bekæmpe hinanden i stedet for at arbejde sammen. Så bliver det først en kamp at tage sig af en ny baby, hvis du ikke har din partner at arbejde sammen med. Så sørg gerne for at tage højde for jeres måde at kommunikere på, så I ikke ender i unødvendige skænderier og diskussioner.

Du kan ikke gøre alt perfekt

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt at huske på, at du ikke kan gøre alting perfekt. Det er klart, at du vil stræbe efter at gøre tingene perfekt som nybagt forælder, men på et tidspunkt bliver du også nødt til at acceptere, at du ikke kan ramme perfektion med alt, hvad du laver, når du har en lille ny, som du skal tage dig af. Nogle ting bliver du nødt til at gøre på den nemme måde i stedet for på den perfekte måde, og sådan er det altså bare at blive forælder.

Related Post