Farmor og børn Artikler Få lidt mere luft i økonomien uden at tage dyre lån

Få lidt mere luft i økonomien uden at tage dyre lån

Få lidt mere luft i økonomien uden at tage dyre lån post thumbnail image

Det er slet ikke så svært at få lidt mere luft i økonomien. Det kan være en stor fordel, specielt her i julen. 

I stedet for at tage dyre lån med dyre omkostninger og gebyrer, kan du få en slags kasse kredit. Det hjælper specielt i julen, hvor udgifterne plejer at vælte ind. Ved at oprette en smart afbetalings konto der fungerer lidt på samme måde som en kasse kredit. Det betyder at du nemt kan flytte dine udgifter og indkøb til andre måneder. Det giver mere overskud i økonomien og betyder at du bedre kan nyde julen. Det smarte er at den kun koster når du bruger den. Har du nogle måneder hvor du ikke har brug for den. Så står den blot på standby. 

Det der er utrolig smart ved denne slags konto er at det fungerer på næsten samme måde som et kredit kort. Du kan handle med i over 3000 onlineshops i Danmark. Det betyder at du kan købe alt på afbetaling. Det gælder for varer som tøj, sko, legetøj, frækt lingeri, indretning, møbler, dæk til bilen, værktøj, elektronik madvarer og ja endda sexlegetøj. Det gør at du nemt kan købe mere eller mindre alt på afbetaling. 

Hvordan skal du bruge det i praksis ?

Når du har oprettet din konto, kan du komme igang med at handle. Du skal i de forskellige online butikker handle som du plejer. Det er først når du kommer til betalingen at du skal lave lidt om på sagerne. Her vælger du nemlig den nye betalingsmåde. Den gør at beløbet ikke bliver trukket på din konto, men samles i et beløb du så kan afgøre hvor hurtigt skal betales retur. 

Du logger, når du har lavet alle dine køb, i det system og beslutter hvor mange måneder det skal betales af på. Vælger du f.eks. 10 måneder, deles det op i 10 små bidder der trækkes hver måned. 

Related Post