Farmor og børn Artikler Find den perfekte slynge til din babys søvnrytme

Find den perfekte slynge til din babys søvnrytme

Find den perfekte slynge til din babys søvnrytme post thumbnail image

Slyngevugger med en motor er den perfekte løsning til dig, der vil give din baby en tryg og rolig søvnrytme. Vuggen kan bruges fra fødslen og op til et år, og du kan vælge mellem flere forskellige modeller. Vi har samlet nogle af de bedste grunde til at investere i en slyngevugge med motor her på siden og du kan finde de bedste vuggemotorer på denne her side.

Om slyngevuggen og hvorfor den er så populær

En slyngevugge er en vugge, der er designet til at slynge, som om babyen, så babyen føler sig tryg, ligesom da det var inde i maven. Det giver barnet tryghed og dermed ro. Slyngevugger er især populære blandt forældre med små børn, da de ofte har problemer med at få deres babyer til at sove igennem natten.

Køb en slyngevugge med vuggemonitor

Vuggemoorguiden giver dig mulighed for at købe en slyngevugge, der er udstyret med en vuggemotor. Med en vuggemotor kan du montere slyngevuggen på et stativ og sætte montoren i gang, hvor den vil så vuggen til at hoppe op og ned i naturlige bevægelser.

Derved kan du give din baby en slyngevuggeoplevelse uden at skulle være til stede hele tiden. Vuggemotoren har også en indbygget timer, så du kan indstille den til at stoppe efter et bestemt interval – f.eks. 30 minutter.

Skab tryghed for dit spædbarn

En af grundende, til at slyngevugger er blevet så populære, er fordi de giver ska tryghed for dit spædbarn. I en undersøgelse fra 2014, der blev offentliggjort i BMC Pediatrics i Amerika, viste det sig faktisk, at babyer sov bedre i en slyngevugge end i en almindelig vugge.

Som forælder kan det dog være svært at finde ud af, hvilken type vugge der passer bedst til dit barns behov – og her kommer Vuggemotorguiden ind i billedet. Vuggemotorguiden tester et stort udvalg af søvnprodukter, der er designet til at give dit barn den bedste søvnoplevelse.

Related Post