Farmor og børn Artikler Forældre har håbet, men mangler livsglæden, Akvamarin hjælper dig

Forældre har håbet, men mangler livsglæden, Akvamarin hjælper dig

Forældre har håbet, men mangler livsglæden, Akvamarin hjælper dig post thumbnail image

Akvamarin er en sten, der kan hjælpe dig med at få glæden tilbage i dit liv. Hvis du føler dig udmattet og udbrændt, kan akvamarin give dig den livsglæde, som du har brug for for at føle dig glad igen. Det er ikke let at være forælder i disse dage – der er så meget stress fra arbejde, børn og husholdningen. Men med Aquamarin ved din side behøver det ikke at være sådan!

Smykkestenen, Akvamarin kan skabe livsglæde

Akvamarin er en sten, som findes i Brasilien, Zambia og Mozambique. Den bruges ofte til at fremme glæde og lykke i ens liv. Akvamarin siges også at være stenen for mod og styrke – perfekt til dem, der har brug for et ekstra boost! Den har en flot blålig farvlige tendens til den turkise nuance med et temperament af grøn. Ifølge Krystal- og Healerhuset i Hedehusene, så kan Akvamarin giver dig livsglæden tilbage, hvis du er på afveje.

Hvad kan ellers give livsglæde?

En stor livsglæde hos mange er kærlighed og familieliv. At man føler en vis tilfredshed i sit liv, at man gør en forskel og gør sig umage i at være den bedste udgave af sig selv. Det får dig til gengæld til at føle dig godt tilpas med dig selv. En stor livsglæde kan også være en hobby eller interesse, som du har masser af tid og energi til!

Skab oplevelser, der gør dig glad!

Man kan godt selv være herre over ens liv og man ved bedst selv, hvad der kan skave glæde i ens liv. Og hvis man sammensætter de to ting, altså liv og glæde, så er det, at man opnår den følelse af livsglæde, som vi har brug for at mærke i ny og næ. Der er ingen mennesker, som går og er livsglade alle ugens dage, der vil altid kunne forekomme en irritation eller en negativ oplevelse, som kan overskygge ens glæde. Hvortil det er, at vi går hen og kan blive kede af det, frustreret eller direkte ulykkelig, alt efter hvad man er blevet udsat for.

Hvad skaber glæde hos dig?

For at skabe glæde, så kan du starte med at tænke på, hvad det er der gør dig glad. Hvornår føler du en varm følelse i hele kroppen? En følelse af tryghed afslappende og rart på én og samme tid. Er det, når du er alene? Sammen med din familie? Sammen med venner? Eller er det, når du er ude at rejse alene eller sammen med din familie?

Vi er alle forskellige individer, så det er ikke nødvendigt samme begivenheder, som skaber glæde hos alle, og derfor er der også flere differencer omkring selve ordet “Livsglæde”. For selvom livsglæde kan handle om, hvordan man føler i bestemte anledninger, så kan det også sagtens være en indre følelse af ens egen personlighed. For en person med megen livsglæde er også en person, som er tilfreds og glad for sig selv. En person, som anerkender sine gode og dårlige træk og accepterer dem. For hvis man ikke kan føle sig komfortabel og rar i sin egen krop, så kan det også være svært at føle sig tryg i en bestemt situation.

Related Post