Farmor og børn Artikler Overvejer du at skifte taget ud?

Overvejer du at skifte taget ud?

Overvejer du at skifte taget ud? post thumbnail image

Hvis du går med tanker om at skifte taget ud med et nyt, så er du landet det rette sted. I denne artikel kommer vi nemlig med vores bedste råd til dig, der overvejer et nyt tag. Det er nemlig en stor beslutning – ikke mindst økonomisk – og vi vil gerne hjælpe dig med at komme godt fra start. Læs med her og bliv klogere på, hvilke overvejelser, du skal gøre dig, inden du investerer i et nyt tag.

Udnyt et gratis tagtjek

Et tag kan sagtens se gammelt og nedslidt ud, uden rent faktisk at være det. I mange tilfælde kan du altså nøjes med en tagrensning og så er taget så godt som nyt igen. Pointen er, at hvis du ikke er ekspert på området, er det umuligt at vurdere, om taget bare er ”beskidt” eller om det rent faktisk er nedslidt og bør skiftes ud. Det er lige netop derfor, at det er en god idé at kontakte en dygtig tagdækker, som tilbyder gratis tagtjek. Her kan du nemlig få et godt indblik i, hvordan dit tag har det – og vigtigst af alt, om du rent faktisk bør skifte taget ud eller om det kan holde nogle år endnu.

Skift taget om vinteren

Udskiftning af tag lyder umiddelbart som noget, der skal og bør ordnes om sommeren, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Der er nemlig flere gode grunde til at du i stedet bør vælge at få skiftet taget om vinteren. For det første regner det en del mindre om vinteren end om sommeren, og det er med til at gøre arbejdet nemmere. For det andet så er håndværkernes ordrebøger også generelt mindre fyldte om vinteren. Du kan derfor få taget skiftet hurtigere, hvis du vælger at få det gjort om vinteren.

Prøv en tagberegner

Det kan være svært at få en konkret pris på, hvad det koster at få skiftet taget ud. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind. Nogle tagfirmaer som f.eks. Jysk Tagkompagni har dog gjort det nemt for dig at få et tilbud på et nyt tag. De har nemlig en tagberegner, som du kan udfylde med alle dine oplysninger og ønsker, og ganske kort tid efter får du et tilbud på et nyt tag skræddersyet til dit hus. Det er en god måde at få indblik i alle omkostninger, der er fundet med at få lagt et nyt tag.

Vi håber at du nu er godt rustet til at tage beslutningen om at skifte taget ud – og ellers kan du altid kontakte Jysk Tagkompagni, som kan hjælpe dig med alt fra gratis tagtjek til anbefalinger om tagtyper.

Related Post