Farmor og børn Artikler Overvejet en au pair?

Overvejet en au pair?

Overvejet en au pair? post thumbnail image

I dagens verden er der flere og flere familier, der indser, at de har brug for hjælp til at passe deres børn og klare husarbejdet. Nogle forældre vælger at ansætte en barnepige eller en babysitter, men der findes også en anden mulighed: en au pair. En au pair er en udenlandsk kvinde, som du ansætter til at passe dine børn eller udføre lettere husarbejde.

Fordele ved au pairs

En fordel ved at ansætte en au pair i stedet for at ansætte en anden er, at hun ikke har nogen forventninger til sine ansættelsesvilkår, før hun begynder at arbejde hos dig – hun vil være taknemmelig for alle de jobmuligheder, der gives ud over alle de andre fordele, der følger med!

Au pairs kommer normalt fra et andet land og er ofte unge kvinder, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder ved at bo i et fremmed land. De kan også være studerende eller folk i alle aldre, der søger en mulighed for at tjene penge og samtidig dele lidt familieliv.

Vær enige om, hvilke opgaver der indgår

En au pair forventes ikke at tage sig af alt husholdningen og også til at passe alle børnene i en familie. Værtsforældrene bør være fair og tilbyde hende opgaver, der passer hende, f.eks. madlavning eller pasning af ældre søskende, når mor er optaget af andre vigtige opgaver. Det er naturligvis ikke altid muligt at give en au pair kun lette opgaver, da hun skal tilpasse sig til de nye omgivelser – men det er meget vigtigt at være respektfuld og forstående overfor kulturforskelle og andet.

Mange au pairer bliver også en del af familien og tilbringer deres fritid med børnene og tager på ture sammen. Dette kan være en god måde for børnene at lære mere om andre kulturer og få venner fra hele verden.

Related Post