Farmor og børn Artikler Sådan kan du få klippet dit barn

Sådan kan du få klippet dit barn

Sådan kan du få klippet dit barn post thumbnail image

På internettet vrimler det med fortvivlede forældre, der ikke kan få lov til at klippe deres børn. Årsagen er, at børnene ofte bliver vilde og skriger, når saksen nærmer sig. Selv med løfter om slik eller nyt legetøj kan kampen blive umulig, fordi barnet nægter at lade sig klippe. Så hvad gør man, når det hele synes umuligt?

Find en god frisør                                                                            

Selvom det kan lyde som en hver forældres skræk at tage en klippe-forskrækket dreng elelr pige med til frisøren, så er det faktisk ofte den bedste løsning, når man ikke kan få klippet barnet derhjemme. Ofte kan alene luftforandringen være nok til, at barnet ser situationen anderledes an, fordi det ikke er mor eller far, som kommer med trimmeren, men en fremmed.

En god idé er at bestille en tid i salonen, hvor der ikke er så travlt. På den måde er det et roligt miljø, hvor der også bliver bedre tid til at arbejde med at gøre barnet tilpas. Det kan f.eks. være ved at placere barnet på en af forælderens skød eller holde barnet i hånden. Det er dog slet ikke sikkert, at dette bliver en nødvendighed, da nogle børn indordner sig flot, når det er frisøren, som skal klippe dem.

Der findes særlige børnefrisører  

Der findes blandt andet en særlig børnefrisør i Kolding, som er rigtig dygtig til at få de små til at føle sig til rette, så håret kan få en tur. Alene det at frisøren har en god pædagogiskforståelse er med til at bløde hele situationen om. På den måde bliver der taget imod barnet på den helt rette måde allerede i døren, hvorefter tilliden gradvist stiger og barnet føler sig helt tryg i situationen.   

Denne type salon kan være den rette for dig, hvis du døjer med, at du ikke kan få lov til at trimme lokkerne på din lille dreng eller pige derhjemme.

Related Post