Farmor og børn Artikler Mine børns klasselære lugter af alkohol, jeg tror hun har et alkoholmisbrug hvad skal jeg gøre?

Mine børns klasselære lugter af alkohol, jeg tror hun har et alkoholmisbrug hvad skal jeg gøre?

Mine børns klasselære lugter af alkohol, jeg tror hun har et alkoholmisbrug hvad skal jeg gøre? post thumbnail image

Mine børns klasselære lugter af alkohol, jeg tror hun har et alkoholmisbrug hvad skal jeg gøre?

 

Det er den tid på året igen, hvor skolens klasseværelser er fyldt med nye ansigter og ny energi. Men for en mor har dette skoleår bragt noget andet med sig – en foruroligende lugt af alkohol. Hun kan ikke lade være med at føle, at hendes børns klasselærer måske har et alkoholmisbrug eller endda er alkoholafhængig. Så hvad skal hun gøre?

 

Tal åben om hvad du har oplevet

Det første skridt er at tale med læreren. Det er muligt, at der er en helt uskyldig forklaring på lugten af alkohol. Måske bruger hun hånddesinfektionsmiddel, der indeholder alkohol, eller måske har hun spildt noget parfume på sit tøj. Men hvis moderen har en mistanke om, at det kan være noget mere alvorligt, er det vigtigt at tage en snak med læreren.

Men Samtidig skal du også vide at de fleste med et alkoholmisbrug eller med alkohol afhængighed altid vil forsøge at bortforklare situationen.

Så hvis du er sikker på at det du har oplevet betyder at læreren har drukket alkohol, så holdt fast i det du har oplevet, og giv ham eller hende en frist til at gøre noget ved problemet.

 

Hvis læren benægter, hvad så?

Hvis moderen har mistanke om, at læreren har et alkoholmisbrug, men han eller hun benægter hvad så?

Så er der et par ting, hun kan gøre. Hun kan tage kontakt til andre forældre i klassen og høre, om de har bemærket noget lignende. Hun kan også tale med skolens rektor eller en anden administrator for at give udtryk for sin bekymring.

I sidste ende er det op til forældrene at beslutte, hvilke foranstaltninger de skal træffe. Men hvis de har mistanke om, at der er et problem, er det vigtigt at gribe ind og få hjælp til læreren. Det er alvorligt hvis en fagperson der har ansvaret for børn, lugter af alkohol i arbejdstiden. Uanset om der er tale om alkoholmisbrug eller alkoholafhængighed er det et alvorligt problem, og det er et problem, der bør tages op så hurtigt som muligt.

 

 

 

Related Post